dawidstr 2 Napisano 15 Grudnia 2023 Jeśli chodzi o nawilzacz powietrza.. Tutaj chodzi o taki jak w mieszkaniu sie uzywa ? Jeśli głupie pytanie to sory ale wolę dopytać Proszę również polecić coś dobrego @WBB tylko te właśnie też znalazłem jak sprawdzalem. Moze byc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 15 Grudnia 2023 @dawidstr ja tego w rękach nie miałem więc nie chcę polecać czegoś czego nie sprawdziłem.... ale wg mnie mógłby być jeśli ma być konkretnie taki wymiar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) @WBB Tez nie są złe od bidy może byc taki @dawidstr Ten chyba ma podobne wymiary https://www.gorillagrowtent.com/products/4x8-grow-tent ( może być troszke wiekszy albo troszke mniejszy ) nie musi być na sztywno 200 x 100 @dawidstr Tak taki nawilżacz jak w domu ( ultradzwiękowy ) w miarę wydajny bo to dość duża powierzchnia https://www.growtent.pl/product-pol-3790-Ultradzwiekowy-nawilzacz-RAM-ze-zbiornikiem-13L-1100-ml-h.html?curr=PLN&country=1143020003&utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gad_source=1 mam podobny tylko innej firmy i troche tańszy bo mam mniejszą powierzchnię Edytowane 15 Grudnia 2023 przez Resi666 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidstr 2 Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) @Resi666 A box 240x120 ? Bo widziałem takie maja w ofercie, większość z tych firm co wymieniłeś. Czy już za duży do tych lamp ? Edytowane 15 Grudnia 2023 przez dawidstr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 15 Grudnia 2023 @dawidstr Ni jest za duży ( teoretycznie nie musisz wypełniać go sadzonkami po same brzegi ) więc jeśli cię stać to kupujesz wiekszy i masz wyjebane ile do niego włożysz 😉 i ile zostanie wolnego miejsca po bokach co byś nie wybrał i tak będzie ok tu kluczową role spełnia materiał z którego box jest wykonany i zamki ... reszta to chuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidstr 2 Napisano 15 Grudnia 2023 Moglibyscie jeszcze polecic jakas dobra lekture ? Znalazłem książkę" jak uprawiać indoor 2.1" co sądzicie? Domyślam się że sporo informacji znajdę na forum ale chciałbym mieć uporządkowana dobrze wiedzę i mieć to pod ręku. Ew jakis poradnik warty przeczytania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 16 Grudnia 2023 @dawidstr Czytałem polecam dużo wartościowej wiedzy Tak na forum i w necie znajdziesz dosłownie wszystko i w chuj więcej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidstr 2 Napisano 17 Grudnia 2023 @Resi666 Resi66ten jeden went hydro nie będzie za mało jak na dwie lampy ? W przypadku potrzeby większego, lepiej montować jeden wiekszy czy dwa załóżmy takie hydro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 17 Grudnia 2023 @dawidstr Kupowanie 2 takich raczej średnio się kalkuluje, jak juz to większy oblicz sobie powierzchnie sześcienną boxa i dobierz wentylator i tak samo zrób z wentylatorem wtłaczającym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidstr 2 Napisano 17 Grudnia 2023 @Resi666 patrzy się na powierzchnie szescienna czy na moc lampy ? Powierzchnia wychodzi m3 4.00 I takie moze trochę głupie pytanie ale muszę zapytać.. co ten wentylator wtlaczajacy ma wtlaczac ? Jaka pełni funkcję? Przeglądam fotorelacje i nie zauważyłem takiego Wentylatora, pytam bo nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach