mateo 943 Napisano 13 Grudnia 2023 Czy to pleśń znalazłem takiego topka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2023 @mateo ja tam nic nie widze żadnej plesnin na tych czopinkstonach, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 13 Grudnia 2023 Ciężko lepiej żeby było widać spr przy zgaszonym Wilgotność od 45 do 55 i 2 duże mieszające oraz wyciąg prawie max @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Grudnia 2023 @mateo ja tam nic nie widzę niech ktoś to obada i się wypowie wilgotność masz dobra albo może tam zaczęło się hermic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 943 Napisano 13 Grudnia 2023 Będę spr te 2 topy czyli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 13 Grudnia 2023 @mateo nie widać ze zdjęcia. Spróbuj jeszcze raz zrobić z lepszym zoomem Jakby pleśń 😬. To wygląda jakby pajęczyna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 14 Grudnia 2023 Wzorcowy przyklad plesni. U Ciebie nie widac nic takiego a przynajmniej nie na fotach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach