moonka 3,535 Napisano 9 Grudnia 2023 Kilkurotnie na forum ludzie wspominali na temat neutralizatora ONA ale nikt osobiscie go nie posiadal. Kupilem go wiec aby przekonac sie o jego skutecznosci. W prawdzie test nie z uzyciem boxa bo juzgo nie mam ale wydaje sie miarodajny🙂 kupilem ONA w wersji twardej bo byla najtansza... Pominmy fakt, ze dostalem inny zapach niz zamowilem ale zostalem o tym poinformowany w mailu. Zapach limonki. Po otwarciu puszczki zapachowe BUMMM. Az gryzlo w nos wiec pelen optymizmu postawilem puszke na poddaszu gdzie akurat nie bylo prania na suszarkach i panowal lekki ale zapach poddasza. I powiem szczerze, ze wczoraj go postawilem i nie czuje rownicy😅 na poddaszu ten sam zapaszek, zero limonki😐 nie wiem jak mialo by to zneutralizowac zapachy z boxa ale jest cien szansy, ze i to bede mogl sprawdzic🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 9 Grudnia 2023 @moonka cień szansy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,535 Napisano 9 Grudnia 2023 @WymiataczMega taki malutki malutenki... Dzisiaj dopiero sie dowiedzialem o co tak wlasciwie byla ta cala akcja i byc moze przejdziemy do negocjacji😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 9 Grudnia 2023 @moonka mordo wiesz co u mnie pomaga w negocjacjach? Dobre jebanko. Będzie łatwiej haha 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,535 Napisano 9 Grudnia 2023 @WymiataczMega u mnie co innego i tak sie sklada, ze w ten wieczor mam wiele sil do dzialania😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,535 Napisano 10 Grudnia 2023 @WymiataczMega 🤣🤣🤣 wczoraj czytajac Twoja odpowiedzc przeczytalem "dobre jaranko"...😅 Twoj sposob zadzialal i mam pelna zgode na posadzenie roslinek😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 10 Grudnia 2023 @moonka tak myślałem mordo że się nie zrozumieliśmy. Wszystko na dobrej drodze? MJ WELCOME BACK? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,535 Napisano 10 Grudnia 2023 @WymiataczMega tak wlasnie🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach