mateo 956 Napisano 7 Grudnia 2023 Witajcie mam problem topy są ciężkie i moje pytanie jeżeli wesprze go 2 siatka to będzie coś złego? Butelka dla porównania 0.5l zrobiłem małego fryzjera żeby ruszyć powietrze z dolnej części boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Grudnia 2023 @mateo moze byc a nie myślałeś o tyczkach albo ew, podwiazc musisz to sobie rozkminic kolego😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) Za bardzo doły rozłożone na boki i teraz waga ciśnie 1 siatka trzyma gałęzie niżej ale mimo to i tak z każdym dniem przybywa wagi i się kładą przy dużym boxie wiążąc to co na środku trochę problem 😔 A już tuż tuż końcówka Edytowane 7 Grudnia 2023 przez mateo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Grudnia 2023 @mateo to może wybierz te najcięższe i je podepszyj albo coś wymyśl bo szkoda żeby galazki pekly od ciężaru topów 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 7 Grudnia 2023 No właśnie dla tego siatka ale chyba ktoś na forum tu pisał w jakimś temacie że to chyba nie dobrze że kwiaty dotykają dla tego dla pewności zapytać wole @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Grudnia 2023 @mateo tak dokładnie chyba Hulk miał ta siatkę i ona w topy się wrzynala więc to chyba nie jest najlepsze rozwiązanie myślę że ktoś powinien ci tu ogarnąć temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) @mateo Tak @Zielone krainy wspominał że nic nie powinno dotykać kwiatów bo się może zacząć robić plecha .. poszperam coś w necie może coś znajdę byczku 😉 Powiem ci takie gówienko by zrobiło robotę centralnie trzyma całego topa ( umieszczasz to bezpośrednio pod topem i łodygę przywiązać do tego ) długość trochę lipna ale da sie przedłużyć w prosty sposób . Ewentualnie tyczki i klipsy do podtrzymywania https://allegro.pl/oferta/podpora-do-kwiatow-roslin-60cm-wbijana-zielona-14550537694?fromVariant=11924681519 Edytowane 7 Grudnia 2023 przez Resi666 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach