Prepers 1,406 Napisano 27 Marca @WymiataczMega ja herbdryerem suszę rośliny co szybciej doszły, mam teraz lemona, i gorillke ścięta obie w herbdryerze suszone, musisz uważać żeby nie przesuszyć, i wyłączać wiatrak co jakiś czas, testuj wilgotność paląc, jak będzie tylko lekko mokry to ja daję do worków do curringu 58/62%, i popalam towar z wiader, i aż mi cala lufka zejdzie z wiadra dopiero zamykam worek, albo jak kto woli słoik. Lemona mam w 6 dni zajebistego w smaku, mocnego, i suchego. Jak się zdecydujesz to pamiętaj że dopóki są jeszcze lekko wilgotne podrzucać te topki, albo mieszać. Dodam na koniec że ziomek co próbował lemona nie wierzy że schło 6 dni, normalny dobry towar jak coś stracił to niewiele, i da się to ogarnąć, ale suszę tak tylko te co szybciej muszę ściąć, a różnicy między tradycyjnym suszeniem, a herbdryerem nie widzę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 27 Marca @Prepers o taką recenzje mi chodziło 👌 Już zakupiłem tę suszarkę. Rozmiar xl to jest 62x60. Teraz czekam na dziewczyny 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,352 Napisano 29 Marca Mialem chwile wiec scialem dzis ostarniego Ice Popa ✂️ 3 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 30 Marca U mnie też Ice Popy dojrzewają, a kolejne w drodze. Bardzo ładne kuleczki. Pozdro boczi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,352 Napisano 3 Kwietnia Mialem w weekend scinac te 2 ostatnie sztuki, ale tak ladnie zaczely puchnac ze chyba jeszcze chwile postoja 🤷♂️ Z Ice Popow wyszlo srednio 50g ze sztuki, mysle ze lacznie 250 bedzie na spokojnie jak wszystko pojdzie ok 💪 3 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,352 Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Dzis pod noz poszla Cassaba bo zaczela rzucac bananami🍌Otrymowalem tylko z grubsza bo nie ma czasu. Nawet fajnie sie wybarwila na koniec 😍 w boxie zostal tylko Critical i chociaz brakuje mu ze 3tyg zetne go szybciej bo wedlug planu to juz dawno powinno byc wszystko sciete. Edytowane 7 Kwietnia przez Boczelli 5 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 7 Kwietnia @Boczelli ja rowniez za chwile ide na poddasze i scinam purple. Wilgotnosc nie daje mi spokoju i nie chce na sam koniec miec gnoju zamiast topow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,352 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) Podsumowanie Z przebiegu calej uprawy jestem zadowolony po za malymi błędami wszystko szlo dobrze. Planty były zdrowe od poczatku do końca grow. Plon i moc wyszly naprawdę ok Wyniki Orange Ice Pop x3- 145g Zapach - pod koniec flo kwiaty mialy tak piekny owocowo-landrynkowy zapach, że wąchając je mialem ochote ugryzc topa. Moc- Ice pop usadza najmocniejszych zawodnikow na dupe, mnie po dlugiej abstynecji od palenia polozyl spac po kilku buchach. Casaba- 53g Zapach- rowniez przyjemny owocowo-cytrusowy aromat. Moc-jeszcze nie testowana. Critical+ 2.0- 57g Zapach- przypomina mi ten ktory ubosi sie w holenderskich coffeshopach, typowy ciezki skun. Moc- o dziwo w miare lekki, przyjemny, pobudzajacy haj idealny do palenia na "dzień". Łącznie 255g 1.8g/W 😎 Temat do zamkniecia. Edytowane 18 Kwietnia przez Boczelli 1 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach