jan Kowalski 2 Napisano 26 Listopada 2023 Hej mam klona z roślinki ( żeńska ) chyba stardawg ale nie jestem pewien bo pestke dostałem od ziomka no i ten klon do pewnego okresu stał u mnie na oknie / pod żarówka na blacie jak bylo pochmurnie no I mi zakwitł bo zapomniałem o nim 2 dni jak stal na oknie a słońca nie było wgl . Wrzuciłem go pod swietlowke do namiotu 24/0 cały czas ma światło i liczyłem że cofnie się do weg spowrotem ale zaczely mu rosnąć włoski ale jakby na łodydze (tak mi się wydaje ) i 3palczaste liście zresztą załączam zdjęcie o co chodzi i czy mógł by mi ktoś napisać czy to normalne czy ta roślina wróci jeszcze do stanu weg ,dodam że teraz jest pod hps w dużym namiocie razem z kwitnącym automatem jeżeli to ma jakieś znaczenie ,wcześniej obie były w mniejszym namiocie pod świetlówkami ,światło cały czas 24/0 . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,978 Napisano 26 Listopada 2023 Daj jej światło 20/4 albo max 18/6. Nie zakwitnie. Wrzuć światło na flo jak będziesz / będzie ona gotowa. Tak przy klonach się dzieje. Pokazuje że jest gotowa do zakwitnięcia. Mam u siebie klony które pokazują takie włosy przy liściach od miesiąca, a zadna czuprynka im nie wychodzi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach