grim1234 0 Napisano 21 Listopada 2023 Jak w temacie. Niestety okazało się, że tam gdzie brałem forsowali S-Lab, bo S-Lab ich opłaca. Słabo, bo u mnie w mieście skończył się mistrzu Jean Guy - najlepsze zioło, jakie kiedykolwiek paliłem i rzeczywiście zdrowotnie pomaga przy moich dolegliwościach. Polecacie jakiś telefoniczny serwis, który nie byłby opłacany przez firmę, w której powiedziałbym: "Panie, ja potrzebuję Jean Guya", a pan na to: "A od której firmy?" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 21 Listopada 2023 @grim1234 jak to zioło działało na ciebie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Listopada 2023 Teraz, Wiesiu napisał: @grim1234 jak to zioło działało na ciebie? Tak jak z namiotu bez żadnych pgr. Po prostu jest to marihuana uprawiana w sposób bio. Najczęściej. Najważniejsze że badana i wyszczególnione terpeny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grim1234 0 Napisano 21 Listopada 2023 @Wiesiu Oczyszcza umysł, dodaje energii, poprawia humor, zwiększa trochę kreatywność, nie daje się go przepalić, tj. ani trochę nie "siada" na łeb, nie męczy. Po prostu jakiś fenomen to jest dla mnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach