Lady Green 427 Posted November 19 Jak w temacie - rytuał/ceremonia ayahuasca. Pomyślałam ze w takim miejscu jak to wielu z Was może miec jakies doświadczenia w tym temacie. Moze nawet macie jakies sprawdzone bezpieczne miejscowki z prawdziwym szamanem itp, ktore moglibyście szczerze polecic? W necie tego od groma, ciężko oddzielic ziarno od plew. Może to byc Meksyk, może być Peru, choc wolalabym w Europie wiadomo, latwiejszy dojazd itd, choć z 2 strony obawiam sie ze napar ktory tu przygotowują jest taki sam jakbym mogła sobie sama zrobić zamawiając skadniki na ebay... no i kwestia prawdziwych szamanów... czy w europie tacy gdzieś są? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 843 Posted November 19 @Lady Green na co to komu 😄 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 427 Posted November 19 @Szym zapewne to nie dla wszystkich, zależy co komu w duszy gra 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Resi666 206 Posted November 19 No to do Buriacji jedz 🙂 przy okazji zobaczysz jezioro Bajkał ❤️ Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 427 Posted November 19 (edited) @Resi666 byles tam lub znasz kogoś kto był? Napiszesz cos więcej? Nie dodałam ze dobrze by tez bylo gdyby mowili po polsku lub po angielsku 🙂 Edited November 19 by Lady Green Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Resi666 206 Posted November 19 @Lady Green Nie tylko słyszałem kiedyś że to wylęgarnia szamanów 😄 i raczej nie gadają po Angielsku ale nie wiem czy czasami Szura Bruni nie organizuje jakis wycieczek tu masz wywiad z nim zerknij może coś Ci to pomoże https://youtu.be/hNAgbM-MmwY Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 427 Posted November 19 (edited) @Resi666 nie znam gościa i jakos nie zachęcil mnie do wysluchania o czym mówi... 🙈 no i Twoje stwierdzenie - wylęgarnia szamanów - wlaśnie takich nie chce, chce prawdziwego 😉 Edited November 19 by Lady Green 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 427 Posted November 19 @Resi666 dałam mu szanse 😉 i włączyłam od bodajże 1h10minuty, akurat opowiadał o tamtejszych szamanach, tym czym sie zajmują itp, posłuchałam kilka minut, nie powiem bardzo ciekawe rzeczy mówi w bardzo przystępny sposób, ale oni raczej nie zajmują się tym o co mnie chodzi... 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites