Guest Posted November 18, 2023 Jak w temacie ,za mną dopiero jedna uprawa ,ze względu na brak warunków ,w przeciągu 1-2 tyg ruszam z całkowitą fotorelacja ,wszystko ustawione polegając na własnych doświadczeniach i wiedzy ,box 60/60/140 ,epsilon F1 X3 ,jak strzelacie ? Ile wyciągnę ? Nieskromnie powiem,że mam chrapkę na jakiś niemały rekordzik:)))? Pozdrawiam wszystkich serdecznie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Resio666 674 Posted November 18, 2023 Witam na pewno przyda się twoja pomoc 💪 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 18, 2023 @Resi666 Hej,dzięki ! Miło mi bardzo ,wzajemnie ,forum bardzo profesjonalne,pełne ludzi z ogromną wiedzą ,to mi się podoba 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted November 18, 2023 @Everson3 Witaj, powodzenia. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted November 18, 2023 @Zielone krainy no heeej ,pamiętam dawno dawno ,jak "raczkowalem" tutaj z moją pierwszą "identyfikacja" ,pomagałes fajnie 🙂 miło Cię znowu tu zobaczyć ,mam nadzieję że będziesz "żywo" śledził ,thx 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted November 18, 2023 @Everson3 Będę, zakładaj fotorelacje i leć zobaczymy, co stworzysz ciekawego. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites