TOP SHOOTER 80 Napisano 8 Listopada 2023 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Listopada 2023 @TOP SHOOTER o co chodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 8 Listopada 2023 Witam. Robią się takie bazie . Pąki się jie zawijają. I niewiem od czego. Mam najlepsze lampy , nawozy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Listopada 2023 @TOP SHOOTER Kwitnie. Co z nią? Spokojnie jeszcze spuchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 8 Listopada 2023 Inne już mają pąki jak gruszki. A te dwie takie roztrzepane. Nie. Ona nie spuchnie. Zawsze na 15 dwie się trafią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 8 Listopada 2023 @TOP SHOOTER coś im lejesz? bo jest mocno nabita azotem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 8 Listopada 2023 Amino Treatment,roots excelurator i Algen. Multi zen. I A i B Wszystko z house and garden. Azotu nie daje 2,7kg . Ale co z tego jak nie był zbudowany normalnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,335 Napisano 8 Listopada 2023 @TOP SHOOTER geny może? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 8 Listopada 2023 Nie wiem . Masakra. Może być. Bo jak ja bym zjebał to wszystkie . A nie tylko 2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Listopada 2023 @TOP SHOOTER pokaz te potwory Zielone chętnie obadamy sytuację na froncie 🪴💣💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOP SHOOTER 80 Napisano 8 Listopada 2023 Albo tu Pomponiara po boisku może pobiegać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach