Proy_18 40 Napisano 7 Listopada 2023 Siema, będę zamawiał lampę, ale mam dylemat między dwoma firmami kurierskimi. Która firma mniej kopie paczki DHL czy DPD ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 7 Listopada 2023 DHL mi się wydaję, ja to bym InPost jakby był wybór 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Listopada 2023 @Proy_18 lampa to nie kilo koksu ani bron , spokojnie mozesz wysylac , a przeszukanie odbywa sie losowo paczek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 8 Listopada 2023 @dziurawy Nie mam na myśli przeszukiwania, tylko dosłownie obchodzenia się z paczkami xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2023 @Proy_18 to sie dogadalismy 😄 😄 powiem ci jest lampa mega dobrze zapakowana w gruby styropian wiec bez problemu !!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach