yukcc677777 0 Napisano 3 Listopada 2023 Hej mam pytanie jestem poczatkujacym sadze mojego pierwszego automata i mam pytanie czy wszytsko wygloda u niej dobrze z gory dzieki za odpowiesz:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,452 Napisano 3 Listopada 2023 Jest ok, higrometr sobie powies bo ciagnie wilgoc z ziemi i przeklamuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 3 Listopada 2023 Dobrze idzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @yukcc677777 Książkowo 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @Boczelli @WymiataczMega @Pierr1947 CO WY GADACIE ??!!! czy tylko ja widze ,ze jest tak nabita azotem , ze zaraz bedzie czarna ??!!! @yukcc677777 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 674 Napisano 3 Listopada 2023 @dziurawy dobrze widzisz 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @Resi666 czyli jest nas 2 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 674 Napisano 3 Listopada 2023 @dziurawy wygramy ? czy wpierdol ? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @Resi666 3:2 hehehe czekamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yukcc677777 0 Napisano 3 Listopada 2023 @dziurawy wydaje sie tak bo zdjecie jest zrobione w cieniu jutro wysle normalnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 (edytowane) @Resi666 @dziurawy @yukcc677777 Dla mnie jest git liście się zgadzają. A co ona już kwitnie że ma za dużo azotu? Dla mnie wszystko pasuje lać ukorzeniacz i trenować... Jak wsadzam do batmixa lub growmixa to mam podobne. Edytowane 3 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yukcc677777 0 Napisano 3 Listopada 2023 tak ona wygladala wczoraj pod normalnym swiatlem @Pierr1947 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @Pierr1947 @yukcc677777 kazdy robi co chce twoj box twoja sprawa proste , ale moze jak interesujesz sie co2 ? to moze sprawdzisz taka definicje jak spalenie azotem ?? popatrz na koncowki tej roslinki ? widzisz cos ? czy tylko ja widze popalone koncowki lisci ?? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Listopada 2023 @dziurawy Na nowych liściach nic nie ma . Weź zdjęcie zaznacz i mi pokaż ? Gdzie Ty tam widzisz popalone końcówki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,471 Napisano 3 Listopada 2023 Może i nabita azotem ale póki co jej to służy 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Listopada 2023 @yukcc677777 Liść się błyszczy, jest na skraju popalenia azotem @dziurawy ma sporo racji, jak podajesz nawozy z azotem to przestań i lej samą wodę, a do tego roślina lekko wyciągnięta, co wskazuje na braki światła, sama także ilość dni 22 dni wega dowodzi, że rozwój rośliny jest nieprawidłowy ze względu na braki światła. Roślina w wieku 22 dni powinna być znacznie bardziej rozwinięta, co więcej to automat, jaki za chwilę zacznie kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yukcc677777 0 Napisano 5 Listopada 2023 zauważyłem ze liscie zaczęły zginac sie do gory i czytałem ze prawdopodobnie przez bliska odleglosc żarówki. trzymam zarowke 27W 3500lm 7cm nad roślinka i wlasnie niewiem czy to przez to czy dac wyzej żarowke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach