Dudasz666 111 Napisano 31 Października 2023 (edytowane) Witam. Dopiero dołączyłem, więc się witam. Zaczynam swoją przygodę z budżetowym indoor'em 😉. Sam zamierzam coś zbudować. Jeszcze nie wiem co i jak, więc mam nadzieję, że po zagłębieniu się w forum znajdę odpowiedzi na dręczące mnie pytania. Pozdrawiam, Dudasz. Edytowane 31 Października 2023 przez Dudasz666 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 31 Października 2023 @Dudasz666 witam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Listopada 2023 Siemano 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 1 Listopada 2023 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 1 Listopada 2023 🤝 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 273 Napisano 2 Listopada 2023 Cześć 👋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach