Obserwator 1 Napisano 30 Października 2023 Cześć Wam. Ogarnąłem sobie temat od kumpla, ale nie zadowala mnie to po otwarciu paczki. Zapach takby zwykłego kwiatami jakiegoś topki prawie wszystkie jak paznokiec, mam wrażenie jakby to było Jakieś CBD. Czy ma fotkach jesteście w stanie ocenić jak to wygląda Waszym okiem. Smak w paleniu nieprzyjemny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 30 Października 2023 Otwórz z tej folii. Jaranie musi pooddychać. No topki małe. Kopie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator 1 Napisano 30 Października 2023 Ogólnie po dobrym jaraniu czuje ze mi oczy maleją, robią się czerwone albo szkliste. Tutaj tego brakuje, słabo kopie bym powiedział. Nie jestem zadowolony bo przerabiałem lepsze tematy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 30 Października 2023 To lipa. Zwrot może? Najpierw rób testa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator 1 Napisano 30 Października 2023 Zrobię testa, w przypadku mojego niezadowolenia ciekawe czy zrobi zwrot. zobaczymy. Czekam na komentarz innych osób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 808 Napisano 2 Listopada 2023 @Obserwator temat z outdoora może stąd dużo mniejszych topków i może ściął przed czasem, przez co nie daje po garach tak jak powinno + zapach siana może być przez zbyt krótki curring i chlorofil jeszcze się nie rozpadł (mogą być liście w rolkach) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach