mateo 965 Napisano 27 Października 2023 Co myślicie o zastosowaniu pudełek próżniowych a nie folii wiem że cenowo drożej ale nie gniecie topów i wielokrotnego użytku na Aliexspres pojemnik 3.5l 10e @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Października 2023 @mateo W jakim celu chcesz używać tych pudełek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 27 Października 2023 Przechowywanie. Chodzi o to że dużo osób mówi o pakowaniu próżniowo w foli że wszystko się zgniata w 1 bryłę, a w pudełku nie ma czegoś takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Października 2023 @mateo zwykły słoik Ci wystarczy. Materiał podczas curring i przechowywania też potrzebuje powietrza moim zdaniem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 27 Października 2023 Pytam żeby poszerzać wiedzę🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Października 2023 (edytowane) @mateo Jeśli się uczysz tak jak Duda to lipa będzie. Frend in need is frend in dick czy jak to było hehe Ziomek nie gniewaj się to tylko taki żart Edytowane 27 Października 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 27 Października 2023 4 minuty temu, Pierr1947 napisał: @mateo Jeśli się uczysz tak jak Duda to lipa będzie. Frend in need is frend in dick czy jak to było hehe Ziomek nie gniewaj się to tylko taki żart Nie no ja się cały czas uczę czegoś nowego i jak to bywa w nauce później umiem a nie że całe życie ucze i uczę i nic...😅wiem kumam🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Października 2023 @mateo Już Cię lubię za to że się nie spinasz. A ja taki jestem ze czasami lubię zażartować 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,347 Napisano 27 Października 2023 If you want be my friend take my dick in your hand 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 27 Października 2023 @WymiataczMega ale Ty mi zrobisz z połykiem w zamian 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,347 Napisano 27 Października 2023 @WBBMam lepszy pomysł. Ja cię w dupę a ty mi loda😅✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 27 Października 2023 3 minuty temu, WymiataczMega napisał: Ja cię w dupę chyba język 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,347 Napisano 27 Października 2023 I zmieniamy temat na Pakowanie próżniaków Hahaha pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Października 2023 @WBB @WymiataczMega Panowie uważajcie bo tu takie wpisy usuwają hehe Nie wolno tu pisać o Transach gejach lesbach itp . Poprawność polityczna lepiej zachować wszystko sobie... Świruje mordy z uśmiechem czytam👊🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach