mateo 956 Napisano 27 Października 2023 Co myślicie o zastosowaniu pudełek próżniowych a nie folii wiem że cenowo drożej ale nie gniecie topów i wielokrotnego użytku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 27 Października 2023 Zwykły słoik lepszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 3 Kwietnia @WymiataczMega Co do sloika - tylko szklo. Co prawda curring konserwuje i nie tylko ;), ale tlen to morderca. Sam dla siebie zapasy mam w szkle, aczkolwiek ostatnio nie pale duzo, jak kiedys. No ale przy szesciuset albo osmiuset g - proznia robi robote 😉 .To odgrzalem starego kotleta 🤣🤣🤣 ps moje 800 gram 😅 i tylko moje 🤫 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 3 Kwietnia @lunatyk44 chyba ci sie jedno 0 dopisalo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 3 Kwietnia @Boczelli mysle ze nawet 25g nie ma 🤷♂️. Temat ma ponad rok, moze dluzej 😅 - temat w sloiczkach. Nie, 0 mi sie nie pomylilo - czytanie ze zrozumieniem na temat pakowania i ilosci. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lunatyk44 142 Napisano 3 Kwietnia @Boczelli nie ma co sie spinac ✌️. zapraszam na zupke chinska i zdroweczko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 3 Kwietnia @lunatyk44 ja sie nie spinam, spoko luz 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach