Julian77 0 Napisano 24 Października 2023 Siemka Jestem osobą początkująca czytałem dużo na ten temat ale wiele rzeczy jest starych i może nawet i nieaktualnych a chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy na początek Lepiej kupić growbox czy zrobić Jakie wymiary do 1-2 roślinek Jaka lampa ( najlepiej jak by zużywała jak najmniej prądu ) jeśli może ktoś to wyliczyć ile to miesięcznie wyniesie I jaki cykl np na automaty bo nie wiem czy dobre by było 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,810 Napisano 24 Października 2023 Siema dużo aktualnych informacji znajdziesz na forum. Ja namiot kupiłem. Na forum koty mają samoróbki i mój kupny się chowa. Wymiary boxa zależą od ciebie. Dwie dziewczyny raczej zmieścisz do np. 60x60. Używam lampy ledowej.jak auto chcesz to 18na6 będzie optymalnie. Chcesz zminimalizować zużycie energii idź w outdoor ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach