szamayo 620 Napisano 20 Stycznia @Prepers widzisz każdy dzień na forum mnie czegoś uczy, ja niestety lub stety nie siedzę aż tak w temacie;D aczkolwiek szanuje ze robisz to z głową poniekąd Majora coś słuchałem i coś tam obiło mi się o uszy właśnie z sodą jejo pieni się jak szampan;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 21 Stycznia Ostatnie foto to szczyty banana po przypalanie lekko bodajże od lampy ale nie zamierzam z tym nic robić już że względu na to że nie mam już miejsca żeby się bawić w łamanie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 21 Stycznia @szamayo łooo Panie piknie to wygląda ( ostatnie zdjęcie pazur ? ) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @szamayo wykorzystałeś boxa w 100% 😄 Kiedy kosa? Następnym razem jakis trening moze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 21 Stycznia @Resio666 ostatnie foto to moim zdaniem przypalenie od lampy, jednakże roślina bywała bliżej lampy wcześniej i nic nie było żadnych przypalen więc może tez to być nadmiar bądź niedobór Aczkolwiek stawiam na to że za blisko lampy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @szamayo raczej tak, niżej roslina wygląda dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 21 Stycznia @vego1989 kose planowałem koniec stycznia czyli lada moment A treningi jakie tu miałem to wielokrotne lst + toping przypadkowy na jednej z roślin także następnym razem też będzie lst ;D @vego1989 też właśnie tak uważam że niżej jest dobrze, natomiast jestem skłonny poświęcic te czubki same po to żeby reszta szczytu sobie korzystała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @szamayo możesz tak zrobić. to wielkie Ci to wyroslo jak mialy lst...Chyba slabo je wyginales, ile namiat ma, 160?😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 21 Stycznia @vego1989 wyrosły takie bo zmanipulowałem ich wzrost światłem W dodatku w momencie w którym przeszły mi na kwitnienie zerwałem im łańcuchy że tak powiem Te dwie rzeczy miały głównie wpływ na ich wielkość, a czy plon też będzie większy to się dopiero okaże ;D Namiot ma 120 @vego1989 dobrze były glebowane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia Spoczko to wygląda pamiętam początek tych pięknych worków na ziemniaczki hehe pozdro yooo🤣😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 21 Stycznia @Pablo 1988 początki bywają trudne ;D Dzisiaj może sampel z banana pójdzie bo leciutko spuchły topki i szronu się sporo pojawiło zobaczę czy coś podziała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia (edytowane) @szamayo napewno zadziała 😄 Miałem fatbanana od rqs, zajebiscie nabite grube topy, smak zapach i moc odpowiednią 😉 Ja nigdy z lejcow nie spuszczam panienek. Edytowane 21 Stycznia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 21 Stycznia @vego1989 zakręcę talerzem w mikrofali i obadam moc tego banana ;D Wiem, że się nie odcina, też nie odcinalem nigdy, tutaj to zrobiłem a czy to zaszkodziło to raczej myślę że nie, czy pomogło nie mam ani jednego argumentu żeby to powiedzieć W boxie pierwszy raz mam przyjemność się bawić więc tez nie mogę tego porównać Na dworze roślinki w takich samych workach bez żadnego treningu nie były wcale rozkrzaczone i plon był adekwatny do rozgalezien, ale dwór a box to dwa różne klimaty także też ciężko to ze sobą zestawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 21 Stycznia @Pablo 1988 Jak tam twój krzaczek, klepliwy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @szamayo Ta juz sladu nie ma powiem Ci kopał z opóźniaczem 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 26 Stycznia (edytowane) Na zdjęciu "główny" top z afgana, trichomy z sampla "główny" bo roślinka straciła głowę przez przypadek 2 razy Raz po niechcianym toppingu i dwa przy próbie super croppingu złamałem jej główny odrost, czyli dwa razy pozbyła się głównego szczytu Całkiem spoko urosła, możliwe że afgan ma po prostu dobry potencjał i tyle Edytowane 26 Stycznia przez szamayo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 28 Stycznia (edytowane) 1. Banan 2. Quick one 3. Quick one 4. Afgan Fotki przed i po trymowaniu Wilgotność 58% temp 22° Wtłczający went ustawiłem na minimum żeby tylko wprowadzał świeże powietrze a nie wdmuchiwal, w środku Mieszający przykryty ścierką kuchenna żeby nie wiało w środku boxa a żeby był fajny chłodny klimacik Edytowane 28 Stycznia przez szamayo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 28 Stycznia 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 620 Napisano 29 Stycznia Wilgotność 46% temp 21.8°C @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,352 Napisano 29 Stycznia @szamayo za niska wilgotnosc, za wysoka temperatura 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach