ewe 0 Napisano 19 Października 2023 Witam,pierwszy raz mam drzewko marihuany i jest teraz w etapie kwitniecia lecz nie wiem ile jeszcze czasu do scinki i jaka to odmiana,moze ktos mi podpowie? Ziarenko znalazlam w woreczku z koffa ale nie pamietam nazwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 19 Października 2023 @ewe odmiana to nie wiadomo, jeszcze jej brakuje, gdzie ją trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,023 Napisano 19 Października 2023 Jeszcze kupa czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ewe 0 Napisano 19 Października 2023 Od 2 miesiecy w domu przy oknie salonowym stoi i bardzo duze wiatry juz sa i zmiana temperatur jak to w Holandi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Października 2023 @ewe to biale to nie plecha?jakos dziwnie wygląda to...słabe warunki ma, mocy z tego nie będzie...pewnie kilka tyg jej brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 19 Października 2023 (edytowane) @ewe jesli stoi na oknie to nie licz, ze cos z niej bedzie🙂ona potrzebuje sloneczka i to duzo a teraz w Holandii raczej o nie ciezko. To biale na zdjeciach wyglada bardzo dziwnie...🤔 Edytowane 19 Października 2023 przez moonkagliwicee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,102 Napisano 19 Października 2023 @moonkagliwicee topki jakby białą farbą maźnięte😉✌️ Ładnie to wygląda. Czuć święta 🙃haha raczej hohoho @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Października 2023 Zrob zdjecia z bliska topów fajnie ci to wyrosło pomimo okna 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach