lukafox 0 Napisano 17 Października 2023 Hej , jestem niedoświadczony tak sobie wyhodowałem i nie wiem czy już ok czy jeszcze poczekać, zerwałem jeden na próbę i oddzieliłem liście cukrowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 17 Października 2023 @lukafox wyglada ze jeszcze nie. Mozesz zrobic zdjecia makro z max przyblizeniem na telefonie? Zeby zobaczyc trchomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukafox 0 Napisano 17 Października 2023 @Boczelli myślisz ze to kwestia kilku dni czy może dłużej jest to outdoor w szklarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 17 Października 2023 Jak w szklarni jest to ja bym potrzymał jeszcze. Daj zdjęcie całej rośliny. Najlepiej sprawdzić kolor trichomów lupą Jest na forum temat o tym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 17 Października 2023 @lukafox pokaz wiecej zdjec to zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Października 2023 @lukafox bierzesz lupę inpatrzysz na trichomy. Mleczne gotowa do ścinki,możesz czekać na 30%bursztynów będzie mocniejszą. Z tego zdjęcia nikt Ci nie powie czy gotowe czy nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukafox 0 Napisano 20 Października 2023 @Boczelli zrobiłem z makro smartfonem, bliżej sie nie da bo zamazane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 @lukafox lipa mordo cos takiego @lukafox zalatw lepszy tel od kogos , albo kup lupe jubilerska ? albo lupe do tel z amazona ? musisz ja miec by okreslic kiedy kosa , bez tego nie dasz rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Października 2023 @lukafox da się, trzeba się postarać, oświetlenie też robi swoje przy foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach