Lasir 644 Napisano 15 Października 2023 Szukam, nie śmiać się, precyzyjego higrometra i żeby nie był b.drogi.Czego używacie u siebie?Firma, model, czym się kierować przy zakupie.Dajcie cynk bo wybór jest spory. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 15 Października 2023 Ja ostatnio kupilem na Ali higrometr z wifi za jakies 3-4e. Wczesniej mialem zwykly cyfrowy I obydwa pokazuja tak samo wiec chyba sa Ok. Moim zdaniem nie ma co inwestowac w takie pierdoly nie wiadomo ile. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 21 Października 2023 (edytowane) @Boczelli Kupiłem.Szkoda, że tylko jedna osoba odpowiedziała 😕 liczyłem na Wasze doświadczenie. Zderzenie klasyki z nowoczesnością.Analog vs. elektronik. Będę sobie kalibrował jeden drugim 🙂 Edytowane 21 Października 2023 przez Lasir Literówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 21 Października 2023 Jezeli zalezy ci bardzo na dokladnosci to analogowy pewnie bedzie lepszy. Dopoki gdzies nie spadnie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 21 Października 2023 Analogowy zawsze pewniejszy.Jak narazie to mają zbliżone wskazania.Jedno jest pewne, osuszacz musi iść 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach