PaprykaPatryka 4 Napisano 12 Października 2023 Te górne liscie mają końcówki jasnozielone i spalone niektóre, ale dolne liscie już są wporzadku Potrzebna rada co zrobic. Niedobór czy przejedzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2023 @PaprykaPatryka Kontrolujesz pH? Co im dawałeś ostatnio? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 12 Października 2023 Ostatnio woda i hesi super vit +acti vera i bio heaven . Ziemia bio bizz all mix . Żarcie i woda mierzona ph 6.2-6.6 w tym przedziale . Bio bizz ph down do zbijania , bo mam ph kranówki 7.5 . Woda odstana więcej niż 48h. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 12 Października 2023 Siema. Jak przedobrzyłem z azotem to też takie końcówki miałem ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 12 Października 2023 @WymiataczMega dzięki . Już czas na kwitnienie to poleci samo green sensation @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 13 Października 2023 @Pierr1947 ale sprawdzę ph wody z dołu na wszelki. Bo nie lałem tyle wody żeby dołem wypływała. Ale tak jak mówiłem mierzone było ph pożywki i wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,468 Napisano 13 Października 2023 Chyba za duzo azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Października 2023 @PaprykaPatryka ja leje green Sensation od 2-3tyg kwietnia. A U Ciebie który jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 13 Października 2023 @Pierr1947 ja zamierzam od początku podlać tylko 0.5 ml na 1l , a od 2-3 tyg normalnie po 1 ml na 1l wody. Dopiero pokazały się pre flowersy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,486 Napisano 13 Października 2023 @PaprykaPatryka ładne roślinki masz👍 Trzy doniczki? Każda ma takie listki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 14 Października 2023 Dałem im wody więcej odżyły. Za mało podlewałem też. Sama woda po 1.5l z alg a mic . I tak się prezentują obecnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach