Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @vego1989 po 7 dniach to jak wrzucę topka w młynek to nie wiele go wypada z powrotem 😄 Zioło wymaga wolnego suszenia. Musi natuealnie ujść woda. Inaczej smak jest do dupy. Jak takie po 4 dniach dasz do pojemnika to trzeba bardzo uważać żeby nie było plechy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Mr.Green akurat moje warunki zawsze były takie, ze po 7 dniach bylo ok. Curring pozniej robi robote ☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Stycznia @Mr.Green @vego1989 pisal ze ma wilgotnosc 35%, do tego mieszak wlaczony, do tego te topy widac, ze sa mocno luzne. Wiec możliwe, tylko pewnie stracily sporo na jakosci. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Boczelli no to trochę słabo, dlatego tak szybko poszło 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 21 Stycznia No pierwsze dwie doby miałem temperaturę 25-26 a wilgotność 35% .. Później ustabilizowałem na 21,1 st i 43% To co proponujesz @Mr.Green ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Stycznia @Hulk za cieplo i za niska wilgotnosc. Troche zepsules na mecie, ale nie ma tego zlegoz tragedii nie bedzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 21 Stycznia @Boczelli klepie równo 😛 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Hulk mogło trochę sracic na walorach zapachowych jak i smakowych....dobrze że ryje banie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Stycznia @Hulk jak są suchawe to bo szybko poszło to już nie wiele zrobi. Daj do pojemników i sorawdzaj 3 razy dziennie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia @Hulk ewentualnie regulatory wilgotnosci sibie kup, polecam 62% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Stycznia @Hulk ile tam watt świeciło w sumie? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 22 Stycznia 21 godzin temu, Mr.Green napisał: @vego1989 po 7 dniach to jak wrzucę topka w młynek to nie wiele go wypada z powrotem 😄 Zioło wymaga wolnego suszenia. Musi natuealnie ujść woda. Inaczej smak jest do dupy. Jak takie po 4 dniach dasz do pojemnika to trzeba bardzo uważać żeby nie było plechy 🙂 Kurde to ja nie wiem trym na mokro później do boxa wszystko wyciąg na 1 mega delikatny ruch powietrza a i tak wyschlonpo 7 dniach mimo że było ,cały czas ok 55 do 60 wilgotności na zegarze a po tygodniu łodygi trzaskaly 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Stycznia @mateo duzo tez zalezy jak duze i zbite sa topy. U mnie przy takiej wilgotnosci jak u ciebie suszylo sie 14dni. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 22 Stycznia (edytowane) Właśnie dla mnie dziwne, pąki duże ale sugerowałem się tylko łodyga a raczej jej łamaniem w boxie naprawdę tylko odrobinę ruchu bez żadnego mieszającego sam wyciąg z programatorem z spidera na 1 Edytowane 22 Stycznia przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Stycznia W dniu 21/01/2024 o 16:10, Hulk napisał: Czas dobiegł końca.. 🙂 Projekt Dutch Passion uważam za zamknięty 😁 Właśnie skończyłem skubanko łodyg oraz ważenie topów.. Jak na pierwszą w życiu uprawę uważam że jest git.. 443 gramy dobrego pierdolnięcia 😅 Mnóstwo popełnionych błędów które na pewno wpłynęło choćby na ilość na którą i tak nie mogę narzekać.. Od nasionka do kosy 3,5 miesiąca wyszło więc odmiana automatyczna długa.. Box za grosze w 100% dał radę i pokazał że zwykłe żarówki LED jeśli się dobierze pod względem liczby lumenów dają niezłe efekty końcowe.. Chciałbym Wam wszystkim serdecznie podziękować za wszystkie rady i podpowiedzi bo ten wynik to wasza zasługa.. Następne grow na wiosnę na outdorze bo więcej miejsca 🤣 Ostatnie pytanie.. Mogę w tym kartonie na razie trzymać w boxie? Temperatura około 17 st i ciemno więc plecha nie powinna wyskoczyć.. Jutro kupię takie pojemniki śniadaniowe duże żeby zamknąć szczelnie ale dzisiaj muszę tak.. bo nie sądziłem że tyle wyjdzie 🤣🤣 Byku gdzie moja nagroda 🤣🤣🤣? A we łbie autentycznie miałem 450 jak ci te ponad 400 pisałem 🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Stycznia @Prepers hahahaha jak skończyłem ważyć to od razu pomyślałem o Tobie 🤣🤣🤣 3 godziny temu, Mr.Green napisał: @Hulk ile tam watt świeciło w sumie? 😛 Ponad 2000 watt i 32000 lumenów 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Stycznia @Hulk Napisałem ponad 400, ale naprawdę trafiłem w te 450 🤣🤣 zostawiłem se zapas jakby było 420 xd, ale celowałem 450, ile Wat tam swieciles? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hulk 274 Napisano 22 Stycznia No 10 żarówek łącznie 2000 lub 2200 wydajność a pobór 150.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Stycznia @Hulk looooo panie 🤣🤣🤣 4 minuty temu, Hulk napisał: @Prepers hahahaha jak skończyłem ważyć to od razu pomyślałem o Tobie 🤣🤣🤣 Ponad 2000 watt i 32000 lumenów Serio xd🤣🤣? Ja swiecilem 300w 🤣🤣🤣 1 minutę temu, Hulk napisał: No 10 żarówek łącznie 2000 lub 2200 wydajność a pobór 150.. Nie kumam 150wat x10 ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 22 Stycznia @Prepers raczej 10x 15W😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach