Juras80 275 Napisano 4 Października 2023 Dzień 27 Rośliny po toppingu z 10 dni temu jak by zatrzymały się. A trzy dni temu puściłem Autopoty to podaje Coco a i b 1.5ml/l Rhizotonic 2ml/l Cannazym 2ml/l ph 5.9 ec 1.0 Ogólnie słabo wygadają trochę jestem rozczarowany tak szczerze moja 1 uprawa w mineralnych miałem nadzieje ze przeskok będzie pozytywny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Października 2023 @Juras80 Źle nie jest, pozbierają się, za bardzo je nabiłeś azotem stąd ciemnia i lekkie popalenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 275 Napisano 4 Października 2023 Jak na 27 dzień to raczej kiepsko myśle to wyglada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Października 2023 @Juras80 Mogło by być lepiej, ale nie ma, co się czepiać, jak lecisz na mineralnych, jakich do tej pory nie stosowałeś. Mniej azotu w nie lej, zmniejsz dawki coco A i B, ukorzeniacz i enzymy też lekko obniż, polecą lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 275 Napisano 4 Października 2023 Dzięki za radę. Jutro wody doleje do pokarmu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2023 @Juras80 nie za szybko ta siatka rozłożona?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 275 Napisano 5 Października 2023 @vego1989 Mi pomaga na to pójdzie jeszcze jedna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach