higrowberry 0 Napisano 26 Września 2023 Cześć wszystkim 😅 Może mi ktoś podpowiedzieć czy mogę już ścinać? Za 13 dni mam termin porodu i trochę obawiam się, że zapach jest zbyt intensywny a czekają mnie wizyty położnej 😅 natomiast suszona będzie już w bezpiecznym miejscu 😊 z góry dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Września 2023 @higrowberry ściąć można, można też trichomy sprawdzić pod mikroskopem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Września 2023 @higrowberry na pewno będzie klepać👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Września 2023 @higrowberry tak jak @Tester napisał, najlepiej byłoby trichomy sprawdzić w jakim są stanie. Tak nie określisz dojrzałość rosliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach