Boczelli 3,321 Napisano 20 Września 2023 W tym poscie mozecie sie pochwalic, co wlasnie szamiecie. (Jak zly dzial to niech admin przeniesie temat) U mnie domowy 🍔 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 21 Września 2023 (edytowane) @Boczelli to zwykła bułka? ja bym musiał z 3 takie porcje zjeść żeby się najeść.... Edytowane 21 Września 2023 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 21 Września 2023 @Wiesiu jakas ciabata. Dokladka wjechala jak zloto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Września 2023 @Boczelli a gdzie mięso ?🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 26 Września 2023 @Glut78 bida, jakies wege kotlety tam byly. Btw. Mieliscie swoja szame pokazywac co by gastro podkrecic, a nie mi tu komentowac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Września 2023 @Boczelli a u nas taka bida, że kiełbaskę bez chlebka się je🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach