szajman 66 Napisano 20 Września 2023 Mam pytanie.Odmiana to Mimosa x orange Punch początki kwitnienia cacy lecz też strasznie sie wyciagnela w górę i zastopowała kwitnąć dalej,leje PK 13/14 0,5 ml na Litr co 2 podlanie. Z góry dzięki za jakąś kolwiek pomoc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 20 Września 2023 @szajman no kwitnie potrzebuje czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szajman 66 Napisano 20 Września 2023 Od 2 tygodni juz tak stoi i nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 20 Września 2023 @szajman nie ma za mało światła? Wszystkie liście sterczą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szajman 66 Napisano 21 Września 2023 Swieci 200v a namiot mam 60 na 60 na 160 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 22 Września 2023 @szajman hmmm to ja bym dorzucił lekko więcej PK i nie ruszał żadnych nawozów z azotem i światło może być niżej, bo liście bardzo zdrowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Września 2023 @szajman jest wszystko git ona kwitnie i nabiera masy nie będzie rosła już w górę. Moim zdaniem nie wyciągnęła się Ty masz tam w huj topkow. Te dwa duże szczyty powinny być w huj grube Pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szajman 66 Napisano 22 Września 2023 Będę ją pacznie obserwował, dzieki za info. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szajman 66 Napisano 3 Października 2023 Siemano. Ma 5 tydzien a kwitnie ogólnie słabo,2gą mam gorille glue kwitnie obłędnie szybko a ta to jakas.Zastanawialem sie czy to może nie będzie sativa? i czy ziarwnek nie poj....bi. Myślicie ze cos z tego bedzie ? Tu dla porównania Gorilla Glue @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Października 2023 @szajman ta pierwsza sativa bardziej i dłużej kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach