Jaqubek000 115 Napisano 18 Września 2023 Witam, jak w temacie. Dzisiaj otworzyłem by nakarmić roślinki a tu korzuszek z pleśni w tym malym zbiorniczku do dawkowania. Co robić? Czy to już jest do wyrzucenia? Dzisiaj dostaną nawóz bez tego. Ale zastanawiam się dlaczego tak się stało. Wszystko było zakręcone i dodatkowo w plastikowym pojemniku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Września 2023 @Jaqubek000 może to osad był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 18 Września 2023 @Kibic 100 % pleśń. Szkoda ze zdjęcia nie zrobiłem, ale pewnie za kilka dni się pojawi znowu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaqubek000 115 Napisano 19 Września 2023 Update. Kontaktowałem się ze sklepem i niby nie jest to pleśń a bakterie. W sumie miało by to sens. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach