hbnrmz 0 Napisano 8 Września 2023 Witam miłośników 🙂 Szukam czegoś, co doda przysłowiowego kopa roślinom na bloom i grow, w systemach hydroponicznych. Przeszukałem forum i Wiki ale znalazłem tylko informacje stare. Może powstało coś nowego, w co warto zainwestować? Generalnie podstawowe odżywki mamy. Chodzi o jakieś dodatki ktore mogłyby polepszyć plony. Coś, co jest sprawdzone przez samych growerów, a nie tylko obiecanki producentów :) Pozdrawiam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 8 Września 2023 @doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Września 2023 @hbnrmz generalnie to masz masę rónych preparatów na "masę". Ja używam PK918 buddhas tree i do tego resin od monkey nutrients. Jak rośliny się wyciągają to podaje im ROX-to jest PGR więc to już śliski temat troszkę, ale efekt jest taki, że rożliny nie rosną i cała ich energia idzie w topy. Są bardzo zbite i ciężkie, ale i jest duuużo ryzyko pleśni. Na weg opryskuję plant magic evolution @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach