SzymekTHC 0 Napisano 26 Sierpnia 2023 Siema to moja pierwsza roślinka Strawberry Banana Auto. Od pestki 5 tygodni i 5 dni jakieś rady bardziej doświadczonych ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2023 @SzymekTHC strasznie mała na 5tyg, w piwnicy ja trzymałeś? Czy uprawa jast na out? juz powinna kwitnac, kwitnienie ok 8 tyg, wiec nie wiem czy zdazy dojsc. W ogóle dziwne ze nie kwitnie jeszcze w 5tyg, widzę że chyba ostro lecisz z woda bo błoto straszne w tej donicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymekTHC 0 Napisano 26 Sierpnia 2023 @vego1989 Zdjęcie bylo od razu po podlaniu ona jest caly czas na dworze na stronie z ktorej zamawialem pestki pisalo ze kwitnie 8-10 tyg. Myślisz że coś z niej będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2023 @SzymekTHC jeżeli zacznie na dniach kwitnąć i pogoda będzie dopisywać to może coś z tego być, ale cudów bym się nie spodziewal raczej.czyli koniecem października początkiem listopada by była... Może w złym miejscu jestbi ma mało swiatla, albo zmieniałeś jej miejscówki i jej się samej już pojebalo że nie urosla wieksza. Jakies nawozy dajesz czy coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymekTHC 0 Napisano 26 Sierpnia 2023 @vego1989 Musze chyba wlaśnie miejscowe zmienic dzisiaj podlana nawozem z banana i podsypuje skorupkami z jajka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 1 Września 2023 @SzymekTHC skorupki z jajka to wapno, odkwasza ziemię, a marihuana lubi lekkokwaśną. Dosyp ziemi do pełna doniczki. Co to za ziemia? Wygląda na strasznie zbitą po podlaniu A ogólnie wygląda zdrowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 1 Września 2023 Automat to juz powinien kwitnac z 2 tygonie jesli mowisz ze ma 5 tygodni. prawie 6. Ile wlales wody? Bo wyglada na bagno ;d A ja sie martwilem ze moje przelane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach