Florysta 4 Napisano 25 Sierpnia 2023 Siema to mój pierwszy post tutaj, ale obserwuję od kwietnia i chciałbym zasięgnąć waszej porady Ziomeczki. Przeprowadzkę robię i bede jechał 8godzin samochodem, biorę dziewczynkę z sobą i owinalem boxa streczem. Nie mogę zrobić wywietrznika tylko wlot na dole leciutki. Dziewczyna już jest jakieś 1/2 tygodnie przed kosą czyli są opuchnięte topy Stanie się coś z dziewczynką? Splesnieje czy sobie da radę? Wiem że to wróżenie w fusów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 25 Sierpnia 2023 Jak wiesz że wróży się tu z fusów to właśnie jestem po kawie. Myślę że da radę. Jak jedziesz swoim to zrób i na dole i u góry otwory w streczu, otwórz otwory w boxie i nie zaciągaj rękawów. Nic więcej nie da się podpowiedzieć. Powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Florysta 4 Napisano 25 Sierpnia 2023 @grolsch3 Jade swoim ale kuzyn nie chce żeby jebało w busie i tylko na dole jest dziurka. Dziękuję i napisze jak sytuacja po dotarciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 25 Sierpnia 2023 @Florysta nie wiem czy możliwe żeby nie było zapachu, jest lato + roślina w okresie najbardziej zapachowym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 25 Sierpnia 2023 Jakąś przetwornice i boxa na chodzie do busa 🙂 Obstawiam, że szczelne obwinięcie boxa folią na 8h nie zabije planta... ale to tylko moje przypuszczenia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 25 Sierpnia 2023 @Florysta przez 8 h nic jej nie będzie, po przyjeździe podlej i powinno być dobrze, jak jest parę dni przed kosą to na drogę możesz wrzucić kilo lodu do doniczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Florysta 4 Napisano 26 Sierpnia 2023 Roślina żyje 🙂 dzięki za uspokojenie głowy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach