Proceder 6 Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam. Pomidorek to Auto Amnezja Space. Roślinka ma ok. 80 dni. Ciąć na dniach czy jeszcze dać jej trochę czasu? Nie chce mózgojeba tylko właśnie taką żeby pośmiać się😁😁😁 Flusha jeszcze nie robiłem. Wszystkie opinie mile widziane😎 Zdjęcia średniej jakości takie ogolne🙂 Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Proceder 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Sierpnia 2023 @Proceder Akuratnie nie mam przy sobie czarnej kuli, a Krzysztof Jackowski nie odbiera telefonu i wizji nie chce przekazać na temat twojej rośliny, więc zostaje ci sprawdzenie trichomów pod powiększeniem, czy są mleczne czy przeźroczyste. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proceder 6 Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) A na tym zdjęciu coś więcej byś mógł mi wywróżyć? Zrobiłem zbliżenie zdjęcia i wyostrzyłem. Wydaje mi się powtarzam wydaje mi się że większość jest już mlecznych.. Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Proceder @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Sierpnia 2023 @Proceder Biało tam jest, ale nie zagwarantuje ci , że tam nie ma przeźroczystych trichomów, a jak chcesz mieć dojrzałą roślinę to musisz mieć pełne mleko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proceder 6 Napisano 19 Sierpnia 2023 To jak jest już dosyć biało tak jak mówisz (na oko) to ile jeszcze jej dać czasu? I czy dalej podlewać jak podlewałem, raz woda raz nawóz? Czy już sama woda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Sierpnia 2023 @Proceder Kup sobie mikroskop kieszonkowy za 40 zł, to tak wielki koszt dla ciebie, że wolisz na oślep zgadywać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proceder 6 Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Nie nie jest to problem. Myślałem że chociaż na oko coś powiesz mniej więcej jako doświadczony grower.. Dzięki za pomoc. Pozdro Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Proceder @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) @Proceder tzn tu na oko można powiedzieć, że roślinę możesz scinać za 1-3 tygodni, ale taka dokładność pewnie Cię nie satysfakcjonuje Mi się wydaje że z 1.5 może 2 tygodnie i by była w sam raz, ale na kwitnieniu to mało się rozgarniam, najłatwiej tą lupą, bo jak zetniesz za szybko to stracisz więcej niż 40 zł wydane na lupkę Edytowane 20 Sierpnia 2023 przez Bob drzewny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proceder 6 Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam ponownie🙂 3/4 włosków jest brązowych, trichomy robione telefonem.. Na moje oko same mleczne(nie szukam grubej pizdy wgniatajacej w fotel). Zaczął pojawiać się niedobor(wg mnie jest to niedobór potasu.. Poprawcie mnie jeżeli jestem w błędzie). I jeszcze jedna sprawa.. Co to jest na ostatnim zdjęciu?? Ciąć już czy jeszcze dać jej troche czasu?(tydzien/2tyg.?) I jak podlewać teraz?? Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Proceder @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2023 @Proceder jak pelne mleko a nie chcesz kanapowca to tnij. Teraz sama woda do scinki.to zenskie narzady, nie zawracaj sobie nimi dupy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proceder 6 Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) To w następny weekend zetnę wtedy.🙂😎 Chyba ten niedobór nie zepsuje mi nic co...? Dzisiaj jeszcze pojde i zrobie flusha żebym nawozów nie palil czy za wcześnie? 😉 Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Proceder @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2023 @Proceder lej sama wodę do ścinki już. Skoro za tydzień kosa to masz jakieś 2-3podlania czysta woda, chociaż najlepiej robicnjuz to tak ok 2tyg przed ścinka, ale spokojnie tydzień też wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Proceder flusza robi się 7 dni przed kosą Ale na trzecim zdięciu od dołu, te błyszczące zwijające się liście to nie wiem czy jakiś grzyb nie zatakował, obetnij te błyszczące chore liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 30 Sierpnia 2023 @Proceder lej sama wode juz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach