zoyaxxy 1 Napisano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć, sądzę dziś swoje automaty w glebie biobizz all-mix. Zabranie mi troszeczkę gleby. Mam glebę composana light. Powinnam ją dosypać na spód doniczki czy może na górę? Z góry dziękuję za odpowiedź 😊😊 Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez zoyaxxy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Sierpnia 2023 @zoyaxxy a jak chcesz na spód doniczki dosypać? dodaj gleby żeby zapełnić doniczkę i tyle możesz dodać tą co masz do biobizza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zoyaxxy 1 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Andi dzisiaj wrzucam glebę do doniczek i źle wymierzyłam jej ilość, machnęłam się o kilka litrów. Dlatego pytam czy gorszej jakości glebę dać na spód doniczki czy lepiej wysypać na górę? Co będzie lepszym rozwiązaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Sierpnia 2023 @zoyaxxy to różnicy nie zauważysz daj jak ci pasuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zoyaxxy 1 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Andi dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 15 Sierpnia 2023 @zoyaxxy wymieszaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach