Prtm 1 Napisano 15 Sierpnia 2023 Witam panowie jaka to płeć pozdrawiam 😊😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Prtm na tych fotkach słabo widać jeszcze raczej nie pokazała płci, ale wydaje mi się że tworzą się jajca ale mogę się mylić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Prtm trudno z tych fotek określić, ale jak z tych kulek na łączeniu łodygi z liściem wystają włoski to dziewczynka, jak nie ma włosków to pedał😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2023 Poczekaj jeszcze parę dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prtm 1 Napisano 15 Sierpnia 2023 Hmmm teraz zrobiłem troszkę dokładniejsze zdjęcie @Andi @Glut78 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Sierpnia 2023 Chłop 99% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 15 Sierpnia 2023 @Prtm pedał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 808 Napisano 16 Sierpnia 2023 @Prtm niestety chłop @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prtm 1 Napisano 16 Sierpnia 2023 Tak myślałem 🙈 dzięki panowie 😊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach