Góral 297 Napisano 12 Sierpnia 2023 Przy następnym projekcie wszystko będzie oparte na firmie advanced nutrients,pytanie moje jest takie czy podstawowy zestaw micro,grow i bloom wystarczy czy będą jeszcze potrzebne inne nawozy?Jeśli ktoś z Was stosuję nawozy z tej firmy proszę dać znać co i jak na vege,floow i bloom.pozro.👊👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Sierpnia 2023 @Góral ja regularnie używam sensi grow i miałem też inne ich produkty to pH perfect działa z miękką wodą, wię cmoże najpierw sprawdź ec swojej wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 12 Sierpnia 2023 20 minut temu, doominik napisał: @Góral ja regularnie używam sensi grow i miałem też inne ich produkty to pH perfect działa z miękką wodą, wię cmoże najpierw sprawdź ec swojej wody A możesz powiedzieć jakie nawozy na veg,floow i bloom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Sierpnia 2023 @Góral ja ci mogę w hydro podpowiedzień, bo w ziemi nie uprawiam. Polecam generalnie produkty canna, shogun, advance, dutch pro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 12 Sierpnia 2023 Dzięki ziomek 👊👊 Najlepszego dla Ciebie 😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach