begginergrw 15 Napisano 6 Sierpnia 2023 Siema jak tam i was z deszczem bo u mnie od wczoraj pada non stop i tak ma być dzisiaj caly dzien i jutro może też i hoje sie że na oucie mi zgniją topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sterydd 23 Napisano 6 Sierpnia 2023 A jaka średnia temperatura jest u Ciebie w nocy i za dnia przy tych opadach? Też się zastanawiałem jak bym robił w tym roku outa, to jak by się zachowały panienki przy tak obfitych opadach. Zastanawiałem się nawet, czy nie walić by nawet w taką pogodę na spota i podlać w tedy dobrze nawozami, bo tak to wszystko deszcz wypłuczę 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 6 Sierpnia 2023 @begginergrw Mogą mieć ciężko, warto by było je przygarnąć na jakiś czas na indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 6 Sierpnia 2023 @Proy_18 niestety nie da rady @Sterydd nawet nie wie szczerze to nie zwracam uwagi na temperature @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 6 Sierpnia 2023 @begginergrw A gdybyś przykrył krzaczka takim materiałem jak się osłania np. borówki ? Mam na myśli taką, która nie przepuści za dużo wody, a przepuści światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Sierpnia 2023 @Proy_18 parasol niech mu wbije🤣😂 @begginergrw zrób tak żeby przewiew miały, i raz w tygodniu spryskaj cannacur, albo podobnym środkiem antygrzybiczym, antypleśniowym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Sierpnia 2023 Dwa trzy dni deszczu nie powinno im zaskoczyć, w sumie też zależy w jakim stadium są. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
begginergrw 15 Napisano 8 Sierpnia 2023 (edytowane) @vego1989 4 tygodnie na kwitnieniu mam te automaty Edytowane 8 Sierpnia 2023 przez begginergrw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia 2023 @begginergrw no to z 4jeszcze na bank jeszcze potrzebujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach