Lysy007 10 Napisano 4 Sierpnia 2023 Czy można skrzyżowac odmiana Frisian Duck z jakims CBD? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 4 Sierpnia 2023 @Lysy007 Na upartego to nawet z marchewką skrzyżujesz *żart* Myślę że skrzyżujesz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysy007 10 Napisano 4 Sierpnia 2023 Czyli teoretycznie mogę sobie skrzyżowac odmiany jakie chce ,nawet jeśli one same pochodziły z krzyżówek. Mam na myśli krzyzowki z krzyzowka skrzyżowac 😅 Trochę mnie kopnelo 😁by The way @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Sierpnia 2023 @Lysy007 myślę, że bez problemy, możesz krzyżować jak Ci się podoba. I daj znać jak coś dobrego wyjdzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 4 Sierpnia 2023 @Lysy007 Krzyżować możesz dowoli, ogranicza cię tylko rozsądek i wyobraźnia. Może zrobisz odmianę na której się dorobisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysy007 10 Napisano 5 Sierpnia 2023 No to na pierwszy rzut pójdzie Frisian Duck z jakims CBD. No ale jak by nie patrzal do dopiero za 2lata się dowiem 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach