Uzui 5 Napisano 2 Sierpnia 2023 Wczoraj przesadziłem na spota a dzisiaj znalazłem całe w ślimakach... Komizm całej sytuacji jest taki że szedłem z preparatem na ślimaki bo wczoraj go nie miałem jak kupić. Do odratowania czy kaplica ? później dodam fotorelacje od początku do teraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 2 Sierpnia 2023 @Uzui Zawsze do odratowania, ale trzeba czasu i żeby jej więcej nie żarły Mi w maju też tak zeżarły sadzonkę. Ale fotoperioda. Wykopałem wsadziłem w doniczkę, zacząłem pieścić i teraz jest taka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uzui 5 Napisano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) @Glut78 Kozak się rozrosła jak na to że jest po przejściach, czyli proponujesz doniczke i indoor do końca w kontrolowanych warunkach ? Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez Uzui @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 4 Sierpnia 2023 @Uzui pewnie, zależy jeszcze na czym komu zależy. Jak chcemy szybki plon to do kosza i następne. A jeżeli chodzi o naukę i doświadczenie to trzeba ratować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach