Toli 3 Napisano 8 Maja 2020 Witam, czytałem tu jeden z komentarzy że korzenie gniją jak mają za dużo wilgoci ale przecież w DWC są non stop w wodzie i nic się z nimi nie dzieje bynajmniej u mnie wyglądają na okaz zdrowia. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Maja 2020 @Toli ale masz pompę napowietrzającą korzenie i nie gniją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toli 3 Napisano 8 Maja 2020 @Tester Witam, czytałem tu jeden z komentarzy że korzenie gniją jak mają za dużo wilgoci ale przecież w DWC są non stop w wodzie i nic się z nimi nie dzieje bynajmniej u mnie wyglądają na okaz zdrowia. Pozdrawiam Też prawda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Maja 2020 @Toli u mnie korzenie zatkały odpływ wody z doniczek i cześć korzeni ciegle była pod wodą. U ciebie korzenie ciagle maja dostęp do świeżego powietrza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Maja 2020 @doominik a czego zatkały? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Maja 2020 @Szym pierwszym razem miałem zwykle plastikowe donice z wilmy i one maja na dole otwory. Miałem niby wkładki na dnie, ale korzenie wyrosły przez te otwory i z czasem zatkały odpływ wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toli 3 Napisano 9 Maja 2020 No taaa bo korzenie to mają naprawdę duże... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Maja 2020 @doominik to ciekawe czego wilma sprzedaje taki zestaw. nie testowali tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Maja 2020 1 hour ago, Szym said: @doominik to ciekawe czego wilma sprzedaje taki zestaw. nie testowali tego ? Taka jest opcja. Możesz to ustawić tak, żeby woda się nie przelewała i wtedy to już nie jest hydro, tylko automatyczne podlewanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach