Sterydd 23 Posted August 2, 2023 Siemanko Od jakiegoś czasu rozglądam się za nasionkami, które sprawią że po ciężkim dniu szybko mnie utulą do snu. Przy trybie mojej pracy, jest nie raz ciężko mi zasnąć, co sprawia że siedzę/leżę do późna i mam problem ze wstawaniem następnego dnia. Nie potrzebuje mocarnych odmian, jestem koneserem który również nie potrzebuje mocnego upalenia (co nie oznacza, że nie pale również takich odmian). Przeglądałem różnych producentów, różne odmiany, rozglądałem się na forum jednym i drugim z czystej ciekawości czy ktoś coś już miał z takowym działaniem. Stawiam nacisk na automaty, z racji ze wykonuje wszystko w skromnym boxiku na kształt obudowy od komputera (większy oczywiście, ale na dwie żarówki). Wysokość, chyba nie ma znaczenia, bo korzenie nie mają możliwości większego rozwoju, a co za tym idzie nie wydupca mi tak do góry, ale jakość się mieszcze. Ostatnio miałem w jednej donicy (prostokątnej) dwie panienki i daliśmy radę, raz powstał tylko nie dobór 🙂 Aktualnie w moim przedziale zainteresowania znajduje się: Sin Tra Bajo Auto od Barney's Farm Auto Afghan Mass od 00 Seeds Bank Auto Bubble Gum od 00 Seeds Bank Auto California Kush od 00 Seeds Bank Auto-Bomb od Green House Seeds Babushka Black Auto od Kalashnikov Seeds Baby Boom Auto CBD od Kannabia Seed Company Easy Bud od Royal Queen Seeds Exodus Cheese Auto CBD od Green House Seeds Malana Bomb Auto od Barney's Farm Northern Light Automatic od Royal Queen Seeds Pozdro, dla wszystkich! Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 2, 2023 @Sterydd najlepiej jakąś indice wybrać oczywiście jeżeli ma być na sen. Przynajmniej o przewadze indici 80%. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites