kamilg_17 0 Napisano 31 Lipca 2023 witam, po dużych przejściach udało mi się wkoncu wychodowac coś małego ale swojego.Teraz mam pytanie czy to już zbierać czy jeszcze czekać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 @kamilg_17 ja bym chwile poczekal, sprawdz lupa trichomy.jak sa juz mleczne to jest gotowa.jak nie masz lupy to aparatem zrob makro. Ile juz kwitnie? @kamilg_17 nie napisałeś czy to auto czy sezon... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Lipca 2023 @vego1989 to auto, sezony dopiero powoli zaczynają się brać do roboty z flo. Ona może być lada moment tak na pierwszy rzut oka ale to tak jak mówisz, bez lupy można wróżyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 31 Lipca 2023 (edytowane) @vego1989 chyba sezon bo dostałem od znajomego, jest posadzone na dworzu Edytowane 31 Lipca 2023 przez kamilg_17 Zła adnotacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2023 @kamilg_17 wrzuć fotkę całej rośliny, i spróbuj z bliska zrobić zdjęcie trichomow, może coś więcej powiemy.ile już kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 3 Sierpnia 2023 Aktualnie wygląda tak, czy przed ścinka roslina powinna się wysuszyć i liście zaczną odpadać? Na zdjęciu wydaje mi się że jeszcze trochę musi poczekać .proszę o odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @kamilg_17 zrob makro zdjęcia topów. Jeżeli masz mleczne trichomy można ciąć. Aby było paleniebtroche mocniejsze czekasz na bursztyny tak w 30% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 3 Sierpnia 2023 Roslina nie jest duża ok 50cm, tylko podlewana wodą z studni xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @kamilg_17 nieważna wielkość tylko w jakiej jest aktualnie fazie, jezeli nie ocenisz trochomow a szybko zetnesz to niedobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 3 Sierpnia 2023 @vego1989 mógłbyś wrzucić zdjęcia pogladowe tych bursztynowych trichomow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Sierpnia 2023 @kamilg_17 TYLKO PATRZYSZ NA BABELEK NA KONCU SLUPKA NIE NA SLUPEK !! elo @kamilg_17 aaa i szukanie nie bolii , wystarczy uzyc gooooooogggggglleeee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 3 Sierpnia 2023 Dziękuję, jestem laikiem w tym temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2023 @kamilg_17 nie pierdol glupot , komputer wiesz jak wlaczyc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 4 Sierpnia 2023 Tak to wygląda, lepszego zdjęcia nie mogłem zrobić z bliska wydaje mi się że są mleczne w 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2023 @kamilg_17 jak mleczne to tnij albo czekaj na pojawienie się bursztynów. My za Ciebie nie ocenimy, nic nienwidac na tych zdjeciach. Jaki masz ten telefon?nie ma funkcji makro zeby zrobic zdjecie z 2-3cm ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 4 Sierpnia 2023 Ma, to pierwsze zdjęcie zrobiłem jak najbliżej funkcja makro, telefon Samsung a70, będzie duża różnica między mielcznimy a lekko bursztynowymi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2023 23 godziny temu, dziurawy napisał: @kamilg_17 TYLKO PATRZYSZ NA BABELEK NA KONCU SLUPKA NIE NA SLUPEK !! elo @kamilg_17 aaa i szukanie nie bolii , wystarczy uzyc gooooooogggggglleeee Tu Ci @dziurawy dal wszystko na tacy. Przybliż sobie zdjęcie i obczaj. Masz wszystko opisane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilg_17 0 Napisano 4 Sierpnia 2023 Czy tutaj nie prześwituje lekko brazowym kolorem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2023 @kamilg_17 hujowa kamera za male przyblizenie , duzo za malo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2023 @kamilg_17 witać jakiś bursztyny, przyłoż kamere na topaz nie liścia 2-3centy i wtedy próbuj wyostrzyć, Ale wydaje się że jest albo zaraz będzie gotowa 😃 @kamilg_17 ewentualnie wez wytnij sobie sampla, ususz go i sprawdz moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach