Matisonek 4 Napisano 28 Lipca 2023 Witam, mam problem z roślinka. Planowana ścinka już się zbliża a ona od nowa kwitnie. Czy to normalne? Jakieś rady ? Pozdrawiam;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Lipca 2023 Ostatnie zdjęcie podejrzewam herme? Albo zaczęła hermic ale niech inni doświadczeni się wypowiedzą ho ho ho💣💣💣💥💥💥💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Lipca 2023 @Matisonek jak z kólek nie wystają włoski to są to jaja męskie z pyłkiem. A Ty jej nie przetrzymałeś? Oglądałeś trihomy? Co to za odmiana? To sativa jakaś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matisonek 4 Napisano 28 Lipca 2023 @Glut78 sativa ale nie wiem jaka odmiana bo pestki dostałem, trihomy przezroczyste. Jak zerwalem na próbę to moc jest, ale jak pisałem trihomy przezroczyste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Lipca 2023 @Matisonek to podlewaj i czekaj końca aż dojrzeje Możliwe, że się zablokowała, stanęła w rozwoju, a teraz stres ją puścił i rośnie dalej. Bo dojrzała satiwa to tak wygląda Mogła się zestresować przestawianiem, a najprędzej skubaniem żeby spróbować😂 Te małe listki bardzo ciemne, mógł ją azot zblokować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Lipca 2023 A Ty od początku męskiej nie chodowałeś czasem🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 29 Lipca 2023 (edytowane) @Matisonek wygląda jakby miała rewegetacje wcześniej i powrót na kwitnienie. To fotoperiod? Jak jej swieciles? Edytowane 29 Lipca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 29 Lipca 2023 @Bob drzewny ona męska od początku była, przyjrzyj się jakie kwiaty ma sativa 🤣😂 Ja tam bananów nie widzę tylko same kólki Też na początku zwariowałem, ale jak się przyjrzałem to to przecież facet jest😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach