Glut78 640 Napisano 26 Lipca 2023 Kupiłem od Devine Seed Opium Auto i Pablo Escobar Auto. Pestk Opium po 7 dniach z problemami wyszła, od Pablo Escobara dopiero pękła. Pestki automatów czytałem, że są twardsze ale bez przesady. Może dobrze przed kiełkowanie je przetrzeć na papierze wodnym 2000 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Lipca 2023 @Glut78 co to da jeszcze zniszczysz nasiona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 26 Lipca 2023 @Szym papier wodny 2000 jest do polerowania. Jak by delikatnie spolerować skorupkę to by nie była taka twarda. Moja matka jak hodowała jakieś kwiaty to żeby wyrosły z czegoś to szlifowała na papierze ściernym 100, ale to było duże🤣😂 @Szym a co za różnica zniszczyć czy zgniją? A może będzie lepiej? Z automatami nie mam doświadczenia, ale fotoperiody z dobrej firmy to w 72h są na wieżchu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach