Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 Wykiełkowałem nasionko OPIUM AUTO, poszło do ziemi i jest takie. Co z tym zrobić? Do kosza i następne kiełkować, czy poczekać? Nie ma skorupki, ale liści też nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 22 Lipca 2023 @Glut78 Ile dni tak się to trzyma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 Wczoraj rano wyszła @Proy_18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 22 Lipca 2023 Daj jej czas, jeżeli nic się nie będzie działo, to dopiero wtedy myśl o wyrywaniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 22 Lipca 2023 @Glut78 miałem podobnie sklejone ta błonką od skorupki parę kropel wody na głowę zmiękczyło i poszlo ,ewentualnie pod lupą można pomóc penseta ,nożykiem a też miałem utylizowac 🍀 do dziś zdrowo krzaczą 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach