czanczanek 278 Napisano 7 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green dodam że swiatlo mam 30. Cm 45% moc Każda odmiana inna xd Edytowane 7 Listopada 2023 przez czanczanek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Listopada 2023 Ogólnie takie długaśne są xD od kogo te pestki..? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Listopada 2023 @Mr.Green Samsara FastBuds Seed Canabia. Nie wiem 1 raz mi tak wyszło jeden tam jest tylko taki ładny a reszta to sam widzisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Listopada 2023 @czanczanek to samo miałem pisać.. że tak na prawdę to jeden się łapie w taki standard co by cieszyło oko 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 7 Listopada 2023 Zobaczymy jak będzie dalej, a nóż może tak jak u Ciebie wyrośnie:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Listopada 2023 Nie żebym pierdolił głupoty.. ale ten mój to wyglądał tak mniej więcej jak ten ostatni. Jeżeliby porównywać kondycję. Liście jak taka więdnąca bazylia.. tyle że były troszkę mniejsze niż u Ciebie ale to i tak raczej różnica w odmianie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Listopada 2023 @Mr.Green nie no spoko, najlepsze jest to że zaczynają puszczać zdrowe liscie, dlatego jak podrośnie to upierdole te chore xd i może będzie dobrze, i z dnia na dzień się rozwijają tak jak powinny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Listopada 2023 @Mr.Green a próbowałeś kiedyś uprawe w np 5 l doniczce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Listopada 2023 @czanczanek Fat Banana auto od RQS LSD 25 auto od Fast Buds Critical sezonowy gratis od RQS 6 sztuk w słoikach Nie ma że się nie da 😉 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 8 Listopada 2023 @Mr.Green ja pierdole xd grubo to na co mi 10 l donica xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Listopada 2023 @czanczanek jak widać.. nie wiem na co 😄 jak w litrowym słoiku rosną takie pydy. Doniczka też była litrowa a wazon miał chyba 1.5 litra. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 9 Listopada 2023 Już miałem pisać pokaż im ten słoik 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 9 Listopada 2023 @Mr.Greenpowiem ci ze sztos totalny hehe ale widac że się da, a roślinki moje nabierają koloru i ładnych liści to raczej będzie dobrze 🙂 wrzucę w weekend foty to ocenicie, tylko jedna sadzonke mam taką że strasznie dluga lodyge ma nie wiem czemu. Wystrzeliła jak petarda w gore @Mr.Green a no i zapomnialem wspomniec o tym Piesku z tylu na tle tego sloika wygalda jak cyborg z tymi oczami, albo sie czai na sloik kiedy plony beda 😅😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 9 Listopada 2023 2 godziny temu, czanczanek napisał: a no i zapomnialem wspomniec o tym Piesku z tylu na tle tego sloika wygalda jak cyborg z tymi oczami, to jest atrapa Pitbula... plantów pilnuje 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 9 Listopada 2023 @Mr.Greena właśnie bo zapomnialem, mam taką jedną sezonowke co ma już 60 dni od wyjścia z ziemi I nie wiem czy przelaczyc na kwitnienie już czy trzymać jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Listopada 2023 @czanczanek ja mam wiedzieć za Ciebie? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Listopada 2023 @czanczanek 60 dni wega?🫨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 10 Listopada 2023 @Mr.Green no nie, ale raz miałem tylko sezon na samym początku i nie pamiętam, teraz sobie pisze @vego1989 nom xd wrzucę zdjęcie później, bo zobwczysz ze szalu jakiegos nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Listopada 2023 @czanczanek jak na 60 dni wega to powinien być potwór 😄 lub już dawno przelaczona 😛 chyba mało kto trzyma tak długo na wegu 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Listopada 2023 (edytowane) @Mr.Green Przy wcześniejszej uprawie z Acapulco gold miałem równe 55 dni wega. Wyszło 225 g z rośliny, więc jak mu się ten krzak prawidłowo rozwija, to będzie potwór, jak teraz ma 60 dni, a jeszcze go nie przełączył. Edytowane 10 Listopada 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach