Kwiat82 73 Napisano 11 Lipca 2023 Jak w tytule Amnesia auto od B.D.S kiełkowanie i otworzyły się na równo ta sama ziemia ten sam czas zrzutu pancerza ale w 1 nie widać kolejnych lisci... trzymać to czy utylizacja? Z góry dziękuję za odp . 🤗 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sirpotato 83 Napisano 11 Lipca 2023 @Kwiat82 trzymać, wszystko jest ok. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 11 Lipca 2023 @Kwiat82 Tak jak kolega mówi. Też bym zostawił 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 12 Lipca 2023 @Kwiat82 kazda rosnie w swoim tempie cierpliwości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 13 Lipca 2023 Zostawiłem z czystej ciekawości mutant zamiast liści chyba obrodził ikrą 🤣 ,może coś ruszy jak nie padnie to przetrzymam do końca . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 14 Lipca 2023 @Kwiat82 ja tak miałem jak za mocne światło było, dziś zdrowa roślina po parudziesięciu dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 15 Lipca 2023 @Bob drzewny światła mocnego nie mają dwa ledy 1x14W i 1x8W w odległości ok 15-20cm 7dmy dzień jej siostra 2 się odpaliła 🍀 1 mutant nadal z ikrą i na 2 wiatrakach .. 🌾 Jest to automat więc raczej juz d..pa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 16 Lipca 2023 @Kwiat82 hmm ciekawe w sumie co poszło nie tak, ale raczej pewniak że geny, jeżeli rzeczywiście nie miały skrajnie różnych warunków 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 17 Lipca 2023 9ty dzień coś tam się odpalił mutant 🙂 trzymam ją może da w poziome - bobki lub kilograma 🌾 Jakoś ma u mnie największy sentyment 🍀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 22 Lipca 2023 (edytowane) 14-15 dzień mutanta wyleciał z box- larwy 🐛 Zastanawia mnie ten brąz na liściach..? Edytowane 22 Lipca 2023 przez Kwiat82 Załącznik F @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 Ciekawe w sobie miały robaki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 22 Lipca 2023 A ziemię jaką masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 22 Lipca 2023 @Pablo 1988 @Glut78 no właśnie ziemia z marketu .. dzis chcialem dokupic ale jak podnioslem torbe to lataly jakies czarne male owady , jej siostra ładnie się rozwija i bez robactwa gleba ta sama czas kiełka i środowisko to samo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Lipca 2023 Nic się nie dzieje beż przyczyny cos w niej się zaległo bo larwy z nikąd się nie wzięły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 23 Lipca 2023 W zdrowych raczej też są larwy, jeżeli to ta sama ziemia. Trzeba by było kogoś kto się zna na robactwke atakującym nasze rośliny. Jedyne co wiem, to że ziemiórka to nie jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) 28 dzień życia mutanta tyranego przez 🐛 Wysokość 13cm ze względu na wielkość i robaka skazany na parapet ☀️ zebrał siły na kwitnienie 😅 Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez Kwiat82 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2023 Napewno będzie grubo🤭😅😆😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiat82 73 Napisano 4 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 dulawa czeka liczę na małą dup..😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach