czanczanek 278 Napisano 9 Lipca 2023 Witam wszystkich, czy jak mam juz wykielkowane pestki, to mogę dać do doniczek 1,5 l czy muszą być w startówkach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Lipca 2023 @czanczanek możesz dać do 1,5L, ale potem masz zamiar przesadzać się rozumie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 Koniecznie, chyba, że bonzai chce na jedną rakietę 🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 9 Lipca 2023 @Andi tak później do 11 litrowych materiałowych leci. dziekuje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 9 Lipca 2023 @czanczanek materiałowe doniczki mają tą zaletę, że można do nich sadzić wprost nasiono i nie będzie problemu z korzeniami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 9 Lipca 2023 @Bob drzewny a to nawet nie wiedziałem:) dobrze wiedzieć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 12 Lipca 2023 @czanczanek Nie jestem za późno ? 😅 Z tego co wiem, to powinno się, a wręcz trzeba kiełkować w startówkach, lub małych doniczkach. Akurat twoja doniczka 1,5 l jest mała, więc jeżeli będziesz przesadzał do większej, to nie ma problemu w tym, żeby ją w tej doniczce wykiełkować 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 12 Lipca 2023 5 minut temu, Proy_18 napisał: Z tego co wiem, to powinno się, a wręcz trzeba kiełkować w startówkach, lub małych doniczkach nie trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czanczanek 278 Napisano 12 Lipca 2023 @Proy_18 ładnie się wybiły już w tych większych więc spoko 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Proy_18 40 Napisano 12 Lipca 2023 @czanczanek Pokażesz zdjęcia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach