stealr 0 Napisano 8 Lipca 2023 Czy woda z bonga niewymieniona jakiś czas może klepnąć? Nigdy nie korzystałem z tego więc pewnie pytanie turbo głupie dla niektórych ale serio mnie to ciekawi XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolamator 34 Napisano 8 Lipca 2023 do odwaznych swiat nalezy :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 8 Lipca 2023 ... i teraz w głowie się kotłuje czy mu powiedzieć, czy lepiej poczekać co z tego wyniknie 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lipca 2023 @stealr Nic cię nie klepnie to sam syf, jaki został w wodzie w wyniku spalania substancji, nic w tej wodzie nie ma psychoaktywnego, równie podobnie byś się mógł napić wody z kibla i czekać na efekty :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 9 Lipca 2023 Może się w głowie zakręcić… od odwodnienia, bo sraczka mórowana, woda z dupy poleci na bank🤣😂🤪 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stealr 0 Napisano 18 Lipca 2023 @bingobum gdybym miał własne bonio to już pewnie bym spróbował ale na szczęście nie dostąpiłem tego zaszczytu patrząc na odpowiedzi XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 18 Lipca 2023 Spoko ludzie rano zebow nie myja co to tam wypic wode z bonga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach