herb91ert 1 Napisano 8 Lipca 2023 Siemka pany jak myślicie jak w połowie lipca gdzieś wsadzę automaty to dojdą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Lipca 2023 @herb91ert plecha może łapać pod koniec kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Lipca 2023 Zależy jakie automaty, jak jakieś F1 to dojdą jak będzie jesień jak w zeszłym roku. Na normalne musisz liczyć 100 - 120 dni Wszystko od pogody w październiku zależy Ja zawsze jestem optymistą🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herb91ert 1 Napisano 8 Lipca 2023 No niby to miałby być jakieś szybki automat ale właśnie nie wiem chuj chyba spróbuję raz się żyje😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 8 Lipca 2023 Zrób w dużej doniczce, jak będzie kijowa pogoda to wstawisz do domu, albo gdzieś. Najważniejsze żeby na dworze było powyżej 5 stopni. W dzień na pewno będzie, gorsze noce. Może być różnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach