Gość Napisano 10 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 ilenjuz kwitnie?powiem Cinze jak na te warunki co ma tonjest spoko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2023 @vego1989 6 tydzien zaraz będzie 7 zostawię ja do początku września a co by było jakby była na miejscowie pewnie grubo ale nie ma co gdybać i tak jestem zadowolony z tego że coś wyroslo elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 pewnie ze tak, zawsze to swoje 🤘💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 Proszę o zamknięcie tematu closed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 czemuż to?zakończyłeś już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @vego1989 poszla musiałem pozbyć się bo strasznie pachnący temat miałem czutke ze przypal mógł być lepiej zapobiegać wiesz o co chodzi około 15 gram wyjdzie moze nawet 10 suchego @vego1989 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @Pablo 1988 nie susz na słońcu. Też panikowałem przed zbiorami i miałem jakąś schizę 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2023 @vego1989 tylko na chwilę dalem teraz w ciemni ba gazecie dochodzi powiem Ci lufe pale i daje rade @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach